Priser og påmelding

Har du lyst å prøve Aikido?

Ta gjerne kontakt med oss via e-post reimeikan.tromso@gmail.com eller Facebook-messenger https://www.facebook.com/reimeikanaikido.

Reimeikan Aikidoklubb arrangerer årlig nybegynnerkurs i august.  Men vi tar imot nye medlemmer fortløpende, send oss en e-post og prøv aikido sammen med oss.

Treningssted er Kraft Sportssenter, Framstredet 79, kampsportssalen i 2. etasje.

Du kan bruke vanlige treningsklær. Nybegynnere vil ha fokus på basisteknikker og vil bli vist i rolig tempo. Det er ingen krav til verken styrke eller god form.  Aldersgrense er 16 år.

Ønsker du å lære mer om aikido, finner du mye nyttig informasjon i portalen for aikido i Norge www.aikido.no.  

Velkommen til en hyggelig trening!

Priser og påmelding

Prisen inkluderer:

Klubbavgift til Reimeikan Aikido: kr 0,- for studenter og kr 200,- for ikke studenter per semester. 

Klubben er medlem i Tromsøstudentenes Idrettslag (TSI) og klubmedlemmene betaler TSI-avgift på kr 300,- for studenter og kr 500,- for andre per år.

Klubben holder til på Kraft Sportssenter, og vi som trener Aikido kan bruke alle fasilitetene på senteret. Som medlem av TSI Aikido får du UiT/UNN ansatt pris : Kraft medlemskap 

Betalingsalternativer:

NIF sine hjemmesider 


Treningspåmelding: 


Treningstøy

Som nybegynner kan du trene med vanlige treningsklær, for eksempel t-skjorte og joggebukse. Vi trener barbeint. Ta av smykker eller klokker. Etter hvert får du anledning til å bestille «gi», en tradisjonell hvit kampsportdrakt. Når du er gradert til 3. kyu, kan du begynne å bruke hakama (tradisjonelt sort bukseskjørt). Du kan få 15 % rabatt ved å bestille Gi i en av butikkene. Gi oss beskjed om du har behov for en drakt. 

Fysisk form

Det trengs ingen spesielle fysiske forutsetninger for å trene aikido. Alle øvelser og teknikker blir forklart og demonstrert, og du tilpasser selv farten du vil trene i. 

I Reimeikan kan du trene fra du er 16 år, og det er ingen øvre aldersgrense.